2.4.09

I Fremtiden er nominert til Sproingprisen!

Oi jøss. Dette er en stor ære, det er bare å takke og bukke de vise menn og kvinner i juryen for at de plukket ut I fremtiden.

Ihvertfall når de skriver så pent om stripa som Kyrre Matias Goksøyr gjør på www.sproingprisen.no:

Karstein Volle, tegneseriemediets eneste medium, er alt annet enn medioker. Med en lett gjenkjennelig strek har han gitt oss Fakta fra verden, og nå vist oss hvordan vi skal få det I fremtiden.

I Fremtiden er en naturlig fortsettelse av Volles verden, en verden preget av en vilje til å gå inn i, gjennom, og langt forbi materien vi til daglig beveger oss i. Surrealisme og satire utført i en stilren datagrafikk bare en dyktig tegner kunne frembrakt gjør ham til en av våre mest spennende tegneserieartister.

Det dystre, det psykedeliske, det kliniske og det euforiske går hånd i hånd, og det er hevet over enhver tvil at Volle kan se verden fra et annet perspektiv enn vi andre.

I Fremtiden er mobiltelefonen din, tollvesenet, politiet og musikkspillerne telepatiske. Du kan være sikker på at Volle vil være den første til å sende deg telepatiske striper. Og du kommer til å like det.

Uansett, jeg trenger DIN hjelp. Sproingprisen blir delvis utdelt på bakgrunn av nettstemmer, så kjære leser, sleng inn DIN stemme her og vit at den gode karmaen du vil få vil gi deg fred, kjærlighet og harmoni, pluss en splitter ny iPhone. Kors på halsen.